FREDAGEN DEN TRETTONDE

 
Hola! 
 
Fredag igen, men inte vilken fredag som helst. Utan det är fredagen den trettonde. Ioooouuh! Har ni råkat ut för något illa? Eller kanske bra? Har hört att vissa har just denna dag som turdag. 
 
Jag har bara varit hemma nu på förmiddagen. Viggo leker, Ines sover och jag... sitter här. Vi ska äta lunch när Ines vaknar och sen dra vi ut på stan. Ska handla lite blomsterarrangemang och mat till ikväll. Blir en pasta med salsicciafärs. Sen ska Viggo sova hos mormor och morfar och vi ska rensa ut på Viggos rum. Vårat stuff ur tre stora garderober. Vi ska så småningom riva dessa och sätta dit nya fräscha. Men först - rensa, rensa, rensa.
 
Imorgon blir det lite workout och sen ska Viggo få testa på dans i samma anläggning som jag tränar i. Hoppas att han tycker det är kul! På kvällen sover Viggo även borta men då hos gudfar Ola. Dom ska tydligen ha riktigt grabbkväll eftersom Maria (Olas fru) är bortrest. Och vi ska lämna bort Ines (tänkte vi) för att sedan äta en middag med Andrea och Ola på Kitchen & Table. Om det går an så är vi barnfria för första gången sedan Ines kom till oss - en liten tjoho på den!
 
Känns som en fullspäckad helg, vad hittar ni på för något?