NEW IN // HÖSTJACKA & SKOR TILL INES

 
Jag dog och kom till senapsgula himlen häromveckan. Det sa klick direkt godingar :-) ni ser ju själva. Ni som gillar färgen ovan vet nog vad jag talar om, visst?!
 
En alldeles underbar senapsgul muslinjacka i mjukaste bomull och ballaste skorna till Ines. Dom där svarta bootsen tar hon på sig varje morgon och tjatar om att vi ska gå på promenad.
 
- Kan vi gå på promenad imorgon mamma?!
 
 
 
Förresten "imorgon", Ines har tendensen att avsluta nästan varje mening med "imorgon". Fråga mig inte varför, she's just doing it. Men det är ganska skönt ibland för då behöver man inte ta någon fajt där o då, om ni förstår. 
 
Hon bestämmer liksom själv att det ska ske dagen efter :-P man behöver inte själv lägga fram ordet "imorgon". Mina läsare med kids förstår nog vad jag menar ;-)
 
 
- Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig -
BARNKLÄDER - FASHION FOR KIDS - INES - KIDS FASHION - STYLE BY INES - ZARA KIDS
3

LJUVLIGT OMSLAG


Båda barnen är sövda och jag ska nu krypa ner i soffan, tar med mig Plaza Interiör och drömmer mig bort i inredningsvärlden. Lite extra om deras omslag den här gången. Älsk på det alltså 👏🏽 går verkligen i mina färger.

Efter genombläddringen ser jag ett avsnitt Ozark - serien går mot slutet nu. Har du sett Ozark? Något mörk men värdig att se må jag säg!
 
- Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig -
NETFLIX TIPS - PLAZA INTERIÖR
1

RENOVERING // VIGGOS RUM - SNEAK PEEK

 
Godmorgon godingar <3 mår ni gott?
 
Viggos rum börjar bli färdigt på riktigt nu, ska bara hem till Ida och plocka lite stuff som vi ska få låna av dom - SEN så! Viggos rum blev så najsigt godingar, jag älskar det och känner samma sak som när vi gjorde en makeover av Ines rum... att jag vill flytta in. 
 
 
Viggo blev superglad för mattan ni skymtar på bilden ovan och jag håller med - verkligen så skön och gosig.
 
- Mamma, nu kan jag äntligen sova mjukt i mitt tält sa han.
 
Tidigare har vi haft en tunn trasmatta liggandes på golvet. Viggo har ju fått för sig att han ibland vill sova i sitt tipitält om nätterna och nu har vi alltså uppdaterat med en mjukare och gosigare matta (självklart med en hög av kuddar också) - tummen upp!
 
En rolig sak också, när jag och Ines låg på mattan för första gången gjorde vi båda en snöängel (kanske mer en mattängel) - mor och dotter i ett nötskal :-P
 
 - Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig -
BARNRUM - BARNRUMSINSPIRATION - IKEA - IKEA HEMMA - INSPIRATION FÖR BARNRUM - VIGGOS RUM
1