BESÖK FRÅN BORÅS

 
I helgen har vi haft finbesök utav Sara (som gör världens godaste kardemummabullar) also known as gudmor till vår Röjar-Ines. Sara kom in till Helsingborg vid lunch på lördagen och vi satte igång direkt med att baka för Ines kalas. Ni som inte vet är Sara grymt duktig på att baka och driver bloggen Två tjejer i köket med en annan tjej som också är superduktig på att baka. Gå in och kika vettja!
 
Viggo och Ines var inte sena på att hjälpa till. Cakepopsen var uppskattat att stå och pilla med. Som Viggo skrattade när vi rullade våra cakepops. Vi alla skrattade. Men det som vi trodde skulle vara det enklaste att göra blev helt plötsigt det svåraste. Ungefär tre steg sen skulle dom vara klara, för oss tog det nog en sju steg innan vi hittade snitschen på det. Våra cakepops vann inte någon skönhetstävling den här gången, men jag känner att är det hembakat så är det hembakat... i värsta fall kan man skylla på barnen.
 
Efter all hest med bakningen - beställde vi sushi, korkade upp en flaska vin och myste framför Mellon med barnen. En riktig härlig lördag helt enkelt!