KAFFEREPET

 
-You only live once, sa Katja till mig när vi bestämde oss för att ta en fika efter en stor lunch med thaimat på Big Buddha. Jag föll för grupptrycket men eftersom jag bokat in ett träningspass på kvällen såg jag inget hinder att sluka en hel bit morotskaka på Kafferepet. Den satt fint, men slår dock inte Espresso Houses morotsmuffin... även om denna kanske är av halvfabrikat.
 
Nu är det bedtime vänner, imorgon väntar jobb sen hemmamys hos Aggie!

3

RENOVERING: KAKLET SATT

 
Jag är så lyrisk vänner. Se så fint dom kaklat och lagt klinkers - en stor heads up för allihopa. Nu är det inte långt kvar. Duschvägg, blandare, tvättställ, toalett, spegel och belysning står på to-do-list för mig och Poppe. Jag ska faktiskt ut en sväng snart och välja färg till väggarna. Från början ville vi ha en stark kulör såsom smaragdgrönt eller blågrönt men nu när kaklet går i den varma orangea tonen så kommer vi köra på något ljusare variant... förmodligen vitt.
 
Chefen över bygget tror förmodligen att allt blir klart i nästa vecka. Oooh, ja jag håller verkligen tummarna för det. Längtar att få inreda med ljus, fina tvålpumpar, växter och textilier.

BADRUMSINSPIRATION - Badrumsrenovering - renovering
6

BLOGGTRÄFF HOS KOMMUNICERA

 
Har ikväll haft en väldigt givande kväll på Kommunicera med andra bloggerskor där vi talade mycket om hur man arbetar korrekt med sin blogg, alltså juridiska frågor gällande gåvor och dylikt när det kommer till sitt bloggande. Eric, redovisningskonsulten blev helt klart grillad av oss tjejer.
 
Förutom allt "grillandes" åt vi varsin sallad från Holy Greens som precis öppnat i Malmö (tjoho på den, kul att dom växer!) och tog sipps av en supergod alkoholfri cider som smakade som hallonsoda - en toppen kväll helt enkelt!

2