TUSEN TACK DU!

 
Hey you! 
 
Jag vill börja med att säga tack, tack, tack - tusen tack för dina värmande ord och tankar. Och det är inte bara jag som tackar och tar emot, utan det är hela min familj. Att du tänker på oss, det betyder mycket i denna förändrade livssituation.
 
Men både jag och P kommer att ta oss igenom detta (även dom kämpigaste dagarna), och även om vi inte bor under samma tak så har vi två fantastiskt fina barn som behöver båda sina föräldrar fullt ut och vi kommer att jobba i team fast på två olika håll. 
 
Och snart får jag nycklarna till mig egna lägenhet och det känns supergött. Det har varit pyttelite krävande att bo hemma hos mamma och pappa (tonåring all over again) men det har även funkat helt ok måste jag säga, som dom har hjälpt mig!
 
Fast nu... ja nu vill jag bara flytta in och inreda, mixtra och sätta igång med att montera min nya soffa i min första hyreslägenhet i min kära hemstad Helsingborg.
 
-  Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig - 
FAMILJ - LIVET SOM FÖRÄLDER - SRIWANNA FAMILJ - VARANNAN VECKA
2

LIVET SOM FÖRÄLDER // VARANNAN VECKA

 
Vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg, det är tunga tangentslag som knapprar just nu. Jag har inte haft orken att berätta för dig, för det är först nu som det känns på riktigt. 
 
Sitter just nu hemma hos mamma och pappa i mitt gamla flickrum, utan barnen. Dom sover just nu hemma hos P, i hans lägenhet. Varannan vecka har startat på riktigt och det är tungt. Fick träffat dom en liten stund idag, på IKEA där jag inhandlade dom tunga sakerna till min lägenhet som jag snart flyttar in i. Ett förstahandskontrakt i ett lugnt område nära mina föräldrar, nära P. 
 
Vårt beslut är ett gemensamt beslut. Det har varit på tapeten ett tag och en mörk novemberkväll tog vi beslutet om att flytta isär. Det är det bästa för oss båda just nu. Jag älskar fortfarande P, han är den finaste och är pappa till mina barn men just nu behöver vi distans från varandra. Vi är fortfarande väldigt bra vänner och kan prata som två civiliserad människor, vilket är en stor fördel i detta beslut. Det är kämpigt, och har varit sjukt kämpigt. 
 
Förutom min familj, mina vänner kommer min blogg att vara mitt hjälpmedel. Det kommer att gå upp och ner. Vissa dagar kommer att vara tuffare än andra. Jag är inte van vid detta. Jag har aldrigt varit ensam. Många tankar kommer att skrivas ner här; barnen, mig, livet ur ett varannan vecka-perspektiv. 
 
Mina inlägg kommer förmodligen att vara lite av två olika världar. Full fokus på barnen ena veckan och andra veckan full fokus på mig själv.
 
Tack för att du orkade läsa så här långt <3 och tack för att du förhoppningsvis följer med mig in på en ny tid i mitt liv.
FAMILJ - LIVET SOM FÖRÄLDER - SRIWANNA FAMILJ - VARANNAN VECKA
7

SNAKE PANTS + IVYREVEL RABATTKOD

- I samarbete med Ivyrevel -

 
Älskar när jag hittar byxor som är så där perfekta i sin längd. Det är rätt svårt att finna för en shorty som jag. Det är oftast raka vägen till en sömmerska som får lägga upp fem eller sju centimeter... känner du igen dig? Du som är i samma nivå? :-P 

I alla fall, dessa balla coola pants du ser på bilden har den där perfekta längden från första början och tanke på sömmerska finns ej. Det är bara att trä på dom dirr. Ett par snaky pants som jag både kan använda till fest och till vardags. Kommer från Ivyrevel dock tyvärr slutsålda :-( men dom har mycket annat fint att lägga vantarna på.
 
Och återigen glöm ej använda rabattkoden SRIWANNAS20 för att få 20% på ALLT och då snackar vi ALLT i deras webbshop även på REA - tjoho på den!
 
Varsågod shoppa loss - löning nu ju ;-)  
 
 
Hur coola?!
 
 
S M I L E 
 
 
-  Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig - 
IVYREVEL - OUTFIT - SRIWANNA FASHION - SRIWANNA OUTFIT - SRIWANNA STYLE