DUA LIPA & KÖPENHAMNYAY - dagen är snart kommen. Jag ska få se Dua Lipa i Köpenhamn imorgon. Tjoho på den. Är en riktig sucker för hennes låtar och texter, dom är spot ON! Kommer bli askul. Har dragit med P på det, han kanske inte är så supertaggad som jag är dock :-P fast en dag i Köpenhamn innan konserten är ju inte helt fel det heller ;-)

Och DU som ligger inne med heta tips på restauranger/barer med gott käk hojta till för fasiken. Jag tar gärna emot tips <3- Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig -
DUA LIPA - KONSERT - KÖPENHAMN
1

A SUNDAY BURGER @ GARAGEBestämda steg in till Garage Bar!

 
Det blev ingen gofika igår utan det blev istället en goeburgare på Garage Bar ute i Höganäs :-) namnam för magen alltså. Det var första gången för både Poppe och Viggo, så då fick jag ju visa runt lite. Båda var väldigt nöjda efteråt! 
 
En chili cheese med sötpommes och chilimayo slank ner fint tillsammans med en jordgubbs milkshake. Det blev liksom ingen kvällsmat senare ;-) bara lite glass till filmen Sing, som btw är ett hett tips för både stora och små. Är helt hooked på soundtracket nu alltså.
 
 
 
 
 
Rakt ner i magen åkte den <3
 
 
Mumma med mmmilkshake :-) bilden med min hand och avskrapat nagellack, tappade tippar... det är en bild jag aldrig skulle ha lagt ut i vanliga fall. Helt ärligt funderade jag ett tag om jag skulle posta bilden på min instagram igår med tanke på hur mina naglar såg ut.
 
Men jag tänkte... "backa inte tillbaka bandet nu, tänk inte så mycket, instagramma för dig själv" ja och sedan postade jag milkshakes bilden - för att JAG gillade den, vare sig med eller icke snygga naglar.

Dock måste jag poängtera att jag inte är så förtjust när mina naglar ser ut så där och ser dom helst fixade - jepp, då känner jag mig sassy!
 
 
SÅ ball inredning - alltså checka in fåtöljen!
 
 
 
 
- Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig -
BURGARE - DELICIOUS - GARAGE BAR - GARAGE BAR HÖGANÄS - HÖGANÄS - SKÅNE - UTFLYKT SKÅNE
1

BARNKALAS FÖR LILLA CAPRI

 
Igår var jag och Ines på barnkalas hos lilla Capri som fyllde hela 1 år <3 det var korvgrillning, prinsesstårta, lek i lekstugan, en massa ballonger, fruktsallad med glass och ett riktigt ståhej. Jag fick träffa tjejerna, skvallra en massa och Ines fick leka med sina kompisar - tummen upp alltså!
 
Så najs att få träffa allihopa, något som är svårt att få ihop nu för tiden med alla aktiviteter, kiddos och jobbet. Vi har blivit för jäkla dåliga på det, men slog bestämt med näven i bordet för att det skulle bli skärpning på det!
 
Söndag och vintertid har slagit in. Nu gäller det att ta vara på varje solsekund. Och idag är solen faktiskt framme med tanke på stormen som härjade igår och inatt, hörde ni?! Åskan var även framme och lös upp hela rummet här hemma hos mamma och pappa (sovit här inatt). Hostat hela natten också... alltså låt mig icke bli sjuk igen. Det har vi icke tid med. Höstlov nästa vecka ju, och jag har tagit ledigt för att hitta på en massa bus med kidsen :-) tjoho!
 
Nä nu ska jag ta tag i denna söndagen först, med en gofika någonstans kanske?
 
Ha en fin söndag!
 
 
- Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig - 
BARNKALAS - BÄSTA VÄNNER - INES - KALAS
1