FLANIGAN'S

DSC03906 DSC03910 DSC03912 DSC03921

Flottigt, men ack så gott.

Igår fick vi väntade 45 minuter innan vi fick ett bord men det var så värt det. Jag krängde en Piña Colada och en tallrik med Loaded Nachos. Så nedrans gott. Ett besök på Flanigan's är verkligen ett måste när man är i Miami. Jag kan också rekommendera deras baby back ribs - g u u u domliga!

Nej, när jag krängt så mycket som jag gjorde igår så måste jag också röra på mig för tusan. Nu sticker jag ut och kör ett träningspass.

Ha en fin dag vänner!

FLANIGAN'S - MIAMI - TRAVEL - resa

POOL DAY

DSC_6659DSC_6644 DSC_6639 DSC_6660 DSC_6666 DSC_6678

Idag har vi haft en riktigt avkopplande dag med mycket poolhäng. Druckit kokosvatten - som ska vara så nyttigt?! ;-) och sen grilla vi till lunch. Jag har både fått färg och jag somnat till i solen - haha. Väskan har kommit by the way, puh på den alltså. Jag kände mig verkligen naken utan alla mina grejer. Ett tag kändes det precis som om den inte skulle komma alls :-( men det gjorde den och jag är in the happy.

Nu ska jag iväg och få mina fötter och tår vackra och sen blir det middag på Flanigan's - deras nachotallrik är to die for!

Puss godingar!

MIAMI - TRAVEL - resa
1

TOUCHDOWN // MIAMI

DSC_6606-1DSC_6620-1 DSC_6614-1

Hej på er!

Nu har vi äntligen landat i lägenheten. Resan gick bra. Poppe fastnade i kontrollen (som vanligt) ;-) och jag swischade förbi som jag alltid gör. Däremot kom inte min väska med vårt plan, så dom ska köra ut den ikväll när väskan anländer med ett annat flyg. Puuh! Tänk om man fått vänta dagar?!

Ankomsten till lägenheten börjar alltid med Dorritos och en het salsa med en läskande Smirnoff - det kallar jag semme. Ikväll grillar vi med några andra som också bor här. Kyckling, färsk majs och en god grön sallad får det bli. Sen tror jag faktiskt att jag pyser in, imorgon tänkte... tänkte jag ut och springa i parken ;-) får dock se hur kroppen mår.

Ha det gott så hörs vi snart igen godingar!

MIAMI - TRAVEL - resa