TRETORN PLÅTNING

 
Det var ju ingen Barbados plåtning igår vänner. Lite mer som isbjörnar-på-gatan-plåtning och ett regnrusk utan dess like. Fast å andra sidan passade det som handen i handsken till gårdagens Tretorn plåtning! 
 
Vi modeller blev först sminkade av grymma och gulligaste Marina (kika in på hennes bloggis) och under tiden fick vi andra smaska på frulle, godis och kakor. 
 
Sen var det äntligen dags för plåtning i vår stad, där vi började uppe vid Kärnan, ner mot Möllevångsgränden och några fina dörrportar längs vägen. Detta gjordes på ett nafs (Lisa är grym) och sen var det dags för en sallad från Holy Greens. 
 
Momma för maggen och sen ner till havet och Parapeten där resterande plåtning höll till. Gosh, jag blåste ju nästan iväg och båtar tutade på oss ;-) vi hade kul igår och jag är så glad att jag fick vara en del av det här. Vi var ett bra team liksom.
 
Tack Lisa, Johanna, Marina och the models Moa & Johan - grymt jobbat allihopa!
 
P.s Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
HELSINGBORG - JOHANNA WIKSTRAND GARTMYR - LISA WIKSTRAND - MARINA ANDERSSON - PHOTOSHOOT - SRIWANNA - TRETORN - VISITHELSINGBORG
1

EN SPÄNNANDE MORGON

 
Som det kan bli...
 
För cirka två veckor sedan frågade jag Lisa om jag inte kunde hänga med bakom kulisserna när hon kör en photoshoot.
 
- Javisst sa hon och skulle kirra ihop något kul.
 
Och i förra veckan frågade Lisa om jag ville vara med när hon skulle plåta för Tretorn. Såklart sa jag <3 så ja idag var ju tanken att jag skulle stå bakom kameran för att lära mig och se hur Lisa jobbar med mera. Men så hörde Lisas syrra Johanna av sig som jobbar på Tretorn och hon undrade om jag skulle kunna tänka mig att vara modell idag.
 
Men oj - såklart igen <3 bakom kameran I love men även att stå framför kameran - I love! Så från en BTS-photoshoot till att vara modell. Nu får jag lära mig samtidigt som jag agerar.
 
Det blir två flugor i en smäll helt enkelt :-P
 
P.s Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
JOHANNA WIKSTRAND GARTMYR - LISA WIKSTRAND - PHOTOSHOOT - SRIWANNA - TRETORN

VIGGO SOM ALFRED I EMIL I LÖNNEBERGA

 
Här har ni Alfred från Emil i Lönneberga ;-)
 
Min älskade Viggo, så nedrans fin i sin utstyrsel med hatt och allt. Viggo borde ju klä sig såhär jämt <3 
 
Som ni förstår är vi nyss hemkomna från Viggos och hans klasskamraters skolpjäs. Fy sjutton vad stolt jag är. Alla kidsen var så himla grymma i sitt framträdande med sång och repliker! 
 
Viggo berättade imorse att han var nervös att spela upp pjäsen för oss föräldrar men det märktes ingenting på scen. Jag frågade honom efteråt om det var jobbigt men Viggo bara skakade på huvudet och sa "nej, det var lugnt mamma!"
 
Mammahjärtat bankar vänner - det bankar <3
 
P.s Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
BARN - FÖRÄLDRASKAP - KIDS - LIVET SOM FÖRÄLDER - SRIWANNA - VIGGO
6