GOTT NYTT ÅR FINA DU!

 
Hej hopp! Det nya året nalkas och jag är sjukt taggad. Så mycket som kommer att ske, stora förändringar, läskigt och kul på samma gång <3 och jag är peppad på att ta med dig på den resan - jag hoppas du känner detsamma! 
 
Gott Nytt jäkla År fina du - massa kram och puss!

2017 - ÅRETS BRÖLLOPSFOTOGRAFERINGAR

 
Amanda & Johan ❤  2017-07-22
 
 
Ina & Robin   2017-07-29
 
 
Frida & Teddy ❤ 2017-09-02
 
Det behövs egentligen ingen text under dessa bilder utan dom talar mer för sig själv. En varm kärlekskfull talan. Dessa bilder är från årets bröllopsfotograferingar som jag plåtat. Tre vackra bröllop i tre olika stilar. Jag är tacksam att jag fått föreviga just dessa tre kärlekspar och att dom varit tacksamma att ha just mig bakom kameran under deras viktigaste dag i livet.
 
Och vill du eller din vän, eller din väns vän boka mig som bröllopsfotograf för att föreviga just denna dag är det bara att hojta till - jag är öppen för plåtningar - kärlek! 
 
-  Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig -
BRÖLLOP - BRÖLLOPSFOTOGRAF - BRÖLLOPSFOTOGRAFRING - FOTOGRAF SRIWANNA SALOMONSSON - PHOTO BY ME - PHOTO BY SRIWANNA - SRIWANNA PHOTO
1

DRÖMRESMÅL - HONG KONG

 
Längesen jag visade ett drömresmål för dig :-P här kommer ett nytt sådant.
 
En stad med puls, en stad nära vattnet med fräcka segelbåtar, en stad med flest skyskrapor i världen och matstånd i varje hörn - en metropol. Jag talar givetvis om Hong Kong. Den här staden är ett av mina drömresmål i livet. En dag så...
 
Har du besökt Hong Kong? HIT ME, with your best isåfall <3
 
-  Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig -
DRÖMRESMÅL - HONG KONG