BARCELONA // LA CONDICIONAL

 
Det var av ren slump att vi hittade den här lilla söta inredning/klädesbutiken i El Born. Gpsen visade en väg bland alla dessa gränder till caféet vi ville till men då tänkte jag... vi tar en lättare väg och då cyklade vi på just La Condicional.
 
Och glad blev jag kan ni tro <3 autentiska vackra ting till lägre priser, jag köpte på mig en sak direkt när jag såg den. En stråväska som jag sett florera runt på instagram, dock i ett dyrare skick. Min väska kommer från en mindre by i Spanien, köpt i Barcelona för mindre än halva priset av vad jag skulle betalt hemma. Det kallar jag enkelt E T T K A P vänner! 
 
Ni som följer mig på instagram har sett den, för er andra ska jag ta bättre bilder in das weekend så ska ni få se min nya sommar-på-stan-bag <3 
BARCELONA - BARCELONA CITY - BUTIK BARCELONA - LA CONDICIONAL - LA CONDICIONAL BARCELONA - SRIWANNA BARCELONA - WEEKEND IN BARCELONA - WEEKENDRESA
1

GODMORGON ONSDAG!

 
Satt uppe lite väl sent igår med redigering av bilder till en kund - whoops!
 
Jag har svårt att släppa taget och tiden bara rusar iväg. Så himla härliga bilder jag jobbade med igår, mycket kärlek bakom varje bild och min kund är den sötaste - en kvinna nyss fyllda 60 år med huvudet på skaft - sånt gillar jag! 
 
Ny dag och nya tag - först jobb sen ikväll blir det middag med Ida, Micke och söte Vincent. Vi ska nog kocka ihop lite hemmagjorda pizzor - nommi på det. Sen måste det bannemej bli tidig läggdags, ska upp aptidigt på torsdagmorgon för ett bloggevent - tåget går redan 06.45 mot Tibro. 
 
Väl framme ska jag och ett x antal bloggkollegor få besöka bland annat Mio, vi ska få bo över på Knistad Herrgård där det blir en smarrig middag och vinprovning - ska bli dejligt det här :-) även fredagmorgon bjuder på roligheter, mer om det senare.
 
Nu måste jag jobba vidare - PUSS!
 
P.s Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
BLOGG - BLOGGEVENT - KNISTAD HERRGÅRD - MIO - SRIWANNA - SRIWANNA BLOGG - SRIWANNA SALOMONSSON
2

BARCELONA // DÄR ALLT BÖRJADE

 
Här började resan till en av världens finaste städer - Barcelona.
 
Kastrup bjöd på bubbel och en nommig pizza med stark salami. Känslan av att vara på resande fot satte verkligen fart. Jag och Sara njöt och började planera vår weekend in Barcelona ännu mer. 
 
Vi köpte en supergod muffins från Lagkagehuset - banan och choklad med krämig topping. Värd varenda danska krona jag hade - så nommig! 
 
Kan ni förstå pirrigt i magen med den vyn ni ser ovan från flygstolen min? Det var verkligen... Barca, here we come!
 
P.s Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
BARCELONA - BARCELONA CITY - KASTRUP - LAGKAGEHUSET - SRIWANNA TRAVEL - TRAVEL - TRAVEL 2017 - VISITBARCELONA - WEEKEND IN BARCELONA - WEEKENDRESA
2