ELLOS // 30 % PÅ DYRASTE VARAN

- I samarbete med Ellos -
 
 
Woop woop :-) det är F R I Y A Y och det ska vi fira tycker jag!
 
Åker strax ut med mina tjejer till Båstad för en sleepover med extra allt - käka gott, dricka ett glas rött och tjattra hela kvällen. Vi har äntligen fått till en dag då alla kan - så underbart! Det blir svårare och svårare desto fler kids som ploppar ut har vi märkt :-P ... och jag vill ha en till?
 
Favoriter just nu från Ellos <3 hur magisk är inte klänningen? Vilken kulör alltså och fåtöljen finns det inte många kvar av så skynda fynda - lika snygg svart som rosa. 
 
Jag bjussar på bästa rabattkoden till dig - 30 % på dyraste varan och det gäller även varumärken + fri frakt - ange rabattkod: 355449, den är giltig t.o.m 2017-07-10.
 
ELLOS - ELLOS FAVORITER - ELLOS HOME - ELLOS WOMEN - ELLOSOFFICIAL - SAMARBETE - SRIWANNA

RED

 
Godmorgon godingar :-)
 
Jag har varit uppe i ottan-ish denna morgon - spinningspass 06.30 med Petra. Så gött det har varit den här veckan att ha fått tränat så mycket. Energin har verkligen varit på topp och känner mig genast mycket starkare... typ :-P

Nästa vecka kommer jag nog inte kunna träna lika mycket då hela familjen är samlade igen (yaaay!!!) men några pass ska jag nog kunna klämma in minsann.

Hur ser er workout ut nu på sommaren? 

 
Rött är ju så sablans snyggt alltså - måste inhandla fler röda plagg!
 

P.s - Pusha gärna hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst! <3
FASHION - OUTFIT - SRIWANNA - SRIWANNA BLOGG - SRIWANNA OUTFIT
2

ETT JOBBIGT BESLUT

Ibland blir det inte som man tänkt sig...
 
Den här morgonen skulle det egentligen varit en visning av vår pärla men kvinnan avbokar några timmar innan, då står jag utanför mäklarens kontor och ska precis lämna över hemnyckel. Ni kan ju gissa vilken känsla jag fick då?  
 
Jag blev så arg inombords... tokstädat dagen innan, fixat och plockat och sen får man det rakt upp i ansiktet. Och när jag började tänka mer på det blev jag istället tom och besviken på mig själv. Jag ringde till P för att prata igenom hur vi båda kände och jag berättade som det var - magkänslan kändes inte rätt. 
 
Jag har skrivit tidigare att jag inte känt mig pepp alls för hela försäljningen, men man tror ju alltid någonstans på det bästa och hoppas att det verkligen går igenom, inte sant? Men idag tog vi beslutet om att ta bort vår pärla från marknaden. Med dom förutsättningarna vi hade kändes det inte bra att fortsätta vidare. Det är ett tufft beslut, man blir arg, besviken men vi får bita i det sura äpplet och starta om när vi har mer energi och kraft igen.
 
Jag valde att blotta mig väldigt mycket när det kom till vår pärla, inget jag ångrar, inget jag skäms för, det är vår resa och den ska Du Du Du o Du får vara en del av... och vet du? 
 
Redan nu, några timmar senare känns det redan skitbra och bästa beslutet taget.
 
Nu tar jag och min familj sommar tillsammans, lever loppan i pärlan och hänger på balkongen (något vi ännu inte hunnit göra) - livet går vidare och när vi är redo kör vi tredje gången gillt.  
 
Tack för DU läser! <3
5