GANNI // CHERRY BOMB

 
Mitt första fina ting från danska märket Ganni <3 hur härlig röd färg är det inte på den här tishan då? Jag kommer att bära den ett x antal gånger i både vår och sommar.
 
Jag har kommit på det att rött är nog en av mina favvefärger, just den här röda är ju bara så fantastisk och jag tror att jag ska införskaffa fler röda plagg att hänga prydligt i min garderob - jepp mer av kääärlekens färg!
 
Den finns även i vit och du kan köpa den här :-)
CHERRY BOMB - FASHION - GANNI - MODE - RED
1

HAPPY B-DAY INES!

 
Förstår att många firar fettisdagen idag, det är ju så nomminom! Meeen här hemma firar vi något helt annat (vi äter dock kanske semlor) nämligen att Ines fyller treeee år idag :-) woop woop woop! Hurra hurra hurraaaa för lilla godingen min <3 

Tre år och envis men ack så härlig med finaste skrattet och leendet :-) jag älskar dig min älskling! Idag ska du få krya dig lite till, och sen kommer mormor och morfar på besök, då blir det paketöppning och mys! 
 
Grattis på födelsedagen Ines <3
BARN - FÖDELSEDAG - INES - TRE ÅR
1

ELLOS // STAN SMITH & 20% RABATTKOD

 
Jag äääälskar sneakers och drömmer om en walk-in-closet att fylla alla sorters sneakers med <3 ända sen jag såg dessa på Sania som jag träffade för första gången på Kronabys event blev jag strucked. Jag var bara tvungen att ha dessa Stan Smith och såg att Ellos hade exakt min storlek hemma och exakt sådana jag sett på Sania - scoooore! 
 
På tal om Ellos, dom kör en fin kampanj just nu och den gäller t.o.m. 2017-03-01 - 20% rabatt på din beställning* - inkl mängder av varumärken och möbler + fri frakt! Alltså hur bra är inte det? 
 
Det enda du behöver göra är att klicka in dig på Ellos här och ange kod 355430 i kassan och vips - mucho billigare <3 kaching på den vänner! 
 

*Villkor

• Nybeställning för över 200kr på kläder, skor, möbler, accessoarer, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty”, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.
• Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2017-03-01. Fri frakt omfattar normalpaket upp till 20 kg.
• Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med "kampanjpris" eller "design by". UGG, Odd Molly, SPANX och Odd Molly home är undantaget rabatten.
• Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

I samarbete med Ellos - innehåller adlinks.

ADIDAS - ADIDAS STAN SMITH - FASHION - MODE - SNEAKERS - STAN SMITH
2