NYTT FRÅN MODESTO

DSC_1862DSC_1877 DSC_1890

Jag kan inte låta bli, borde egentligen spara mina pengar inför Miami men... ja ;-)

Nya solglasögon är ju ett måste, denna modellen har jag sedan tidigare fast helt svarta så nu tyckte jag att ett par bruna med coolt spegelglas kommer göra susen i Miami. Ett passfodral från Marlene Birger är perfekt att ha med sig när man är på resande fot och sist men inte minst en blå/vitrandig topp från H&M för varma dagar och kvällar. Jag kommer förmodligen att bära den till mina vita vida byxor eller ett par slitna jeansshorts.

Glajjorna och passfodralet hittar du hos grymma Modesto - HÄR!

KLÄDER - LE SPECS - MARLENE BIRGER - MODE - MODESTO

KLONG&RANUNKLER

DSC_9990DSC_0001

En av mina finaste vaser - Äng vasen från Klong tillsammans med färgrika ranunklar. Vasen står ofta tom, vilket är synd för det är ju så vackert med lite blommor och blad i. Fast, jag tycker att den är rätt fin utan också ;-)

Torsdag snart fredag... men torsdag först och det blir minsann en liten gottelunch på Garage i Höganäs med jobbet idag. Mums! Jag har redan bestämt mig för vad jag ska ha äta (såklart) ;P Är lite sugen på att ta en milkshake till att dricka, förutsatt att den är laktosfri annars blir det inte trevligt för magen min - haha.

Nu åker jag till jobb, hoppas ni alla får en ljuvlig torsdag! <3

ELLOS - ELLOS HOME - HEMINREDNING - KLONG - interior - ÄNG VASEN
1

PREVENTINMEDEL = DJUNGEL

Jaha, då har jag varit hos läkaren idag och tagit ut min kopparspiral som jag haft i ett och ett halvt år nu. Nej, vi ska inte skaffa en crazy kid till ;-) Utan jag har nu... först nu eller ja några månader tillbaka känt att det inte varit helt hundra med spiralen. Jag tappar väldigt mycket hår, har ont i lederna och har en väldigt uuutdragen mens - den kan hålla på i evigheter känns det som. Jag vet faktiskt inte varför jag inte har kollat upp det här tidigare men jag har först nu börjat tänka på det mer och mer.

Men i alla fall, idag var jag hos Katarina på Underverk (bästa BVC:n i Helsingborg) och hon berättade lite kort om vad kopparspiralen gör och vad den inte gör i kroppen. Att jag tappar hår, har ont i lederna beror inte på spiralen utan det kan kanske bero på att jag har en förändring i min sköldkörtel (som många andra kvinnor kan ha tydligen) och det kan påverka andra saker i kroppen, såsom håret och lederna. Och jag har ju faktiskt besökt läkaren uppe på Capio men för ett laktos och glutentest. Det visade inte så mycket. Men hon fick provsvar på att min sköldkörtel inte stod helt rätt till. Jag fick då en ny tid om åtta veckor, så jag ska dit igen för ett återbesök. Tyckte det var lite lustigt att Katarina nämnde det när den andra läkaren på vårdcentralen just hittat det på mig. Är det något jag ska vara orolig för?

Men jag har i alla fall tagit ur min kopparspiral och ska idag börja med något som heter NuvaRing - en ring som du helt enkelt stoppar upp som en tampong och låter den vara kvar i tre veckor, sen tar man ut den och sen samma veva igen. Tre veckor in - en vecka ut. Har någon av er mina kära läsare testat NuvaRing? Kom gärna med synpunkter!

Jag vill egentligen inte gå på något hormonellt, men sa tvärnej när Katarina föreslog p-piller. NuvaRing ska likna p-piller men är lite "snällare" mot kroppen. Ja, jag får ju vänta och se vad som sker med kroppen nu...

4