KITCHEN INSPO

o4b6701o4b7067o4b8264o4b6783 Blir man inte sugen på minipizzor nu? ;-) Eller också det här köket, vilket jag föll för lite grann. Det är färgglatt, lekfullt, ett organiserat kaos men ändå väldigt stilrent och avslappnat tycker jag. Luckorna, kaklet och bänkskivan i marmor blir en favorit hos mig. Jag tänker lite OM vi skulle få för oss att göra om köket igen :-P bra inspo i alla fall, vad tycker du? Bilderna är tagna ur Granits bildregister men jag fann dom hos My Scandinavian Home och jag kommer att stanna där ett tag för tusan vilken inspiration hon flänger ut- gå in och kika vettja!
HEMINREDNING - HOME INSPO - granit

JULPJÄS: DEN STYGGA LILLA NISSEN

dsc_8308dsc_8315dsc_8325

Igår var det julpjäs på Viggos skola, något han och alla kidsen på fritids tränat tillsammans till.

Ja, dessa barn dom kan det här med att framföra julpjäser, så himla duktiga allihopa och dom går verkligen in för det. Viggo spelade ren den här gången och han skötte sig precis som en ren ska ;-) min lilla goding alltså - så härlig, lugn, bestämd, flamsig och omtänksam på samma gång - älskar honom till månen och tillbaka <3

Nu är det dags för frulle och sen väntar tandläkaren med Ines - önska oss lycka!

GRAVERAD PÅSVÄSKA&STRESS MED JULKALENDER

dsc08956dsc08963dsc08958-2dsc08953dsc08959dsc08961dsc08957 En liten närmare titt på min fina balla coola påsväska från Zara :-) älskar modellen och älskar att den kan bäras på lite olika sätt, som ni kan se här och här <3 som ni ser finns det en liten dam i hushållet som också är mäkta intresserad av väskan minsann. Håller den måttet tills hon blir väskmyndig då ska hon såklart ta över den :-) Ikväll blir det julshow på Viggos skola, i år ska Viggo vara utklädd till ren och han har prompt sagt att han ska ha sitt underställ på sig... UNDERSTÄLL? Inte riktigt klok den där ungen, kommer ju svettas :-P och när man säger att han kommer svettas och föreslår något annat, nej då är det ju sådana tonårshugg tillbaka "Men nej mamma, nu ska jag ha dom", så vad ska man säga? Var ute på Väla idag för lite julshopping för kidsens julkalender som jag är sent ute med. Jag har ju köpt en sån där fin från Ferm Living, passar tjusigt med inredningen här hemma (löjlig jag är). Julkalender fix alltså och tiden som aldrig räcker till... varför är jag alltid så sent ute med sånt? Alltid i sista sekund. Orka med mig. Alla på Instagram har gjort så fina och pysslat i hundra år känns det som (inget fel med det) men hur tusan hinner ni?! Note to self: börja i tid.

FERM LIVING - ZARA - ZARA OFFICIAL - ZARA WOMAN