FAVORITER @ ZARA

001

Solglasögon // Jeans // Väska // Sneakers

Vad dålig jag har varit på att tipsa er om mina favoriter som just nu sprider glädje i butiker och webbshoppar :-/ sorry!

Jag är ju ett stort fan av Zara, gillar deras utbud eftersom att dom får saker och ting att se lyxiga ut för en lite mindre peng <3 som ovan har jag listat några favoriter jag gärna hade sett i min garderob i höst.

Vad tycks? :-)

KLÄDER - MODE - OUTFIT - ZARA - ZARA.COM - fashion - favoriter
1

SOVRUTINER?

DSC_3338

Vad har ni för sovrutiner på era barn?

Jag har kommit på att Ines är sjukt trött mellan 18:30-19:00 och två dagar i streck har jag nu nattat henne mellan den tiden. Och vet ni - fysööören vad skönt, egentid delux. Jag hinner ju med så mycket mer än vad jag tidigare gjort. Typ som att sitta och blogga, redigera bilder, hitta inspo, planera, svara på mejl etc :-) det är toppen!

Viggo, är det dock lite svårare med eftersom att han till exempel som idag haft fotbollsträning och sen är det hockeyträning både onsdagar och torsdagar. Viggo kommer hem med mycket energi kvar i kroppen, han ska duscha, äta något litet och sen ska vi läsa bok tillsammans. Efter allt detta kan Viggo ligga vaken megalänge, han är verkligen en nattuggla. Något ni känner igen?

BARN - FAMILJ - LÄGGDAGS - SOVRUTINER
1

FORMEX // CHHATWAL&JONSSON

DSC_2401DSC_2402DSC_2400 DSC_2398 DSC_2392 DSC_2388DSC_2404DSC_2387

En klar favorit från Formex ser ni ovan - Chhatwal & Jonsson. Helt underbara kuddar, sängkläder och mattor i vackra färger. Just sådant färger som jag älskar. Så himla grejt att man kan mixa ihop enkelt också. Ruffa, handgjorda i naturliga material - jag älskar det och jag är hooked.

Tror att det snart blir en del kuddar från Chhatwal & Jonsson minsann ;-)

CHHATWAL & JONSSON - FORMEX - INREDNING - RUM21 - SLEEPO - hemma
1