OMG - VI SKA PLÅTAS FÖR POLARN O. PYRET

 
Nyper mig själv, Viggo och Ines <3
 
Oki, för att?
 
Jo, det är så att vi har blivit tillfrågade av mama i samarbete med Polarn O. Pyret om att plåta ett modereportage (4-5 sidor - gaaah) tillsammans. Alltså SÅ in the happy - att få arbeta med mama igen plus en av Sveriges största klädesbutik för barn! Det är bannemej kalas över hela grejen - ännu en dag till att samla minnen till trunken liksom.
 
Så på fredag åker vi tre upp tillsammans, blir hämtade på Bromma flygplats för att sedan ta oss till studion och bli uppiffade av makeup artister. Jepp, jag lär ju behöva det, med tanke på hur tidigt vi åker upp :-P sen åker vi i en stor van till Torö stenstrand i Nynäshamn. Där kommer det att plåtas fram till eftermiddagen, och självklart kommer jag att tjoffa ut en massa instastories i mån av tid <3
 
Sen blir det propellerplan hem igen till kära Helsinghåla :-) en jäkligt grym dag att se framemot alltså, häng gärna på på min instagram Sriwanna!
 
-  Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig -
MAMA - MODEREPORTAGE - PHOTOSHOOT - PLÅTNING - SRIWANNA FAMILJ - TIDNINGEN MAMA
3

BÄSTA LÅTEN JUST NU

 
Lyssna på den här fantastiskt fina låten - Kevins ljuva stämma får mig att smälta. Lite så där rnb över det. Jepp, jag diggar väldans mycket, tror även du kommer digga. Klicka på länken nedan och den tar dig över molnen.
 
Bästa låten just nu: Kevin Garrett - Little Bit of You
 
-  Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig - 

MUSIC TIP - SRIWANNAS MUSIKSMAK

IKEAS BÄSTA KUND + BARNENS FÖRSTA NATT

 
Goder afton hörru!
 
Jag har varit lite av IKEAs bästa kund sedan den 1 februari. Även Plantagen, Rusta och Maxi har fått sig några besök av moi. Men så najs jag fått här hemma (tack pappa för all hjälp), förutom kidsens rum. DET är stökigt as hell men imorgon sticker jag och pappa till IKEA igen för att lägga en order på garderober där jag kan slänga in allt i. Deras Pax system slukar väldigt mycket och jag får plats med fyra av dom största garderoberna i kidsens rum - tjoho på den. 
 
Den här veckan är min vecka med barnen och igår kom dom springandes in i lägenheten, det var upptäcksfärd på hög nivå - många frågor "vad är detta, mamma? Hur gör man här, mamma? Oj så fint, mamma!". Första natten och morgonen har gått rätt bra måste jag säga. Lite bökigt imorse men så är det ju oftast på morgnarna eftersom det tar tid för en kiddo att vakna. Allt går liksom i slow mo men vi kom iväg till skolan och föris enklare än vad jag trodde... något jag säkert lär få äta upp snart.
 
Ikväll var mamma och pappa över, det lektes kurragömma, vi åt tillsammans och pappa hjälpte mig att plugga in min dator. Lite skrik och tjafs blev det i slutet, du vet när tröttheten syns långa vägar så det är dags att borsta tänderna och hoppa bums i säng.
 
Lite läsning för busungarna sen somnade dom tillsammans i min säng <3 
 
-  Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig - 
SRIWANNA FAMILJ - VARANNAN VECKA