#INTERIORGOALS

 
Har suttit och scrollat igenom min Pinterest och fann dessa inspobilder. Älskvärt på varje bild alltså. Så mycket interiorgoals on fleek. Matbordet  på översta bilden liknar det vi har här hemma, så jepp - då fattas bara stolar i blandade färger och former.
 
Nu drar jag igång den här låten och kopplar av - godnatt!
INTERIOR GOALS - PINTEREST - SRIWANNA PINTEREST

EN DAG I NORRVIKENS TRÄDGÅRDARI tisdags var jag bjuden på ett mysigt julevent i Norrvikens trädgårdar utanför Båstad. En trädgård jag hört talas om men aldrig besökt. Så himlans vacker alltså, och jag kan bara fantisera om hur det ser ut när våren/sommaren anländer - måste dit då. 

Schemat var späckat, vilket du kan se nedan ;-) först en gofrulle med surdegsmacka och bland annat ett magiskt fruktfat - alltså hur fint? Under frukoststunden fick vi ta del av historian bakom Norrvikens trädgårdar och grundaren Rudolf Abelin som skapade det från allra första början - mycket spännande! 
 
Efter proppad macka var det dags att binda julbuketter och mitt verk... ja det ser du nedan :-P pls be nice!
 


Sjukt stolt tjej :-P Smarrig mat av torskfilé och en massa gojs som jag inte kommer ihåg vad det var men typ grönkål? ;-) och till efterrätt små kaksnittar i julens smaker.

Innan vi skulle åka hem fick vi vara med och göra eget julgodis - namnam på det! Allt från tryfflar till fudge och apelsinmarmeladsgodis. Det var superkul och ännu bättre att vi fick med oss det hem. Rätt i magen har det gått ;-)
 
Tack Norrviken, vilken dag alltså <3
 
 
- Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig -
BLOGG EVENT - NORRVIKENS TRÄDGÅRDAR - SRIWANNA BLOGG
5

FAVORITDOFT JUST NU

 
Jag har en ny favoritdoft i mitt parfymskåp :-) och den ser du ovan. Den luktar så så gott och har värsta balla formen. Älskar burken som är av rosa sammet, en fin touch för inredningen på samma gång ju.
 
Sitter hemma och jobbar idag, var ju hemma med Ines i måndags och sen åkte jag själv på det... igen. Vi har ganska öppet kontorslandskap på jobb och känner att jag varit en smittorisk. Men imorgon är jag på banan igen, dom saknar mig däruppe har jag fått höra :-P
 
Och ikväll är jag bjuden på en vinterljusvandring genom min stad och sedan avslutande middag med gin(?)provning på Kitchen & Table. Blir spännande med provningen... gin är liksom inte riktigt min grej.
 
Men najs med ljusvandring och dinner out - hörs sen! 
 
- Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig -
DOFT TIPS - FAVORIT PARFYM - VISITHELSINGBORG