ATT FÅ CYKLA RUNT PÅ ART WEEK

 
Något spännande sker imorgon :-) imorgon ska jag och mitt influencernätverk få en pre-peek av Art Week som drar igång i samarbete med Helsingborgs stad och Kulturhotellet på lördag. 
 
Vi ska få varsin cykel och få besöka olika platser där konstverken och många av utställningar flödar. Så himla najsigt du. Sen blir vi även bjudna på en god middag och hör här - bo på hotell <3 som jag ska sova alltså. Behövligt efter en stressig vecka. Längtar gör jag också till lördagsmorgonen då jag ska smaska i mig en massa hotellfrulle. Alltså, jag är så glad att få ta del av det här evenemanget, i min hemstad - det är som körsbäret på toppen - ren lycka liksom.
 
Du kan läsa mer och se hela programmet här om vad som händer under Art Week (30 sep - 8 okt) samt på ansiktsboken kan du även finna din favorit bland alla utställarna - missa nu icke detta!
 
 - Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig - 
ART WEEK - HELSINGBORG - INFLUENCER - INFLUENCERNÄTVERK - SRIWANNA BLOGG - VISITHELSINGBORG
1

HEJ NYTT MATBORD!

 
Goder afton kära du!
 
Äntligen ska du få se vårt nya matbord som vi införskaffat oss. Jag är så happy för det. Bordet ger den där ombonade känslan jag letar efter. Samtidigt som jag kan mixa det med mer moderniserade ting som Hay och Eames stolar. Taklamporna från IKEA gör verkligen sitt över det nya bordet. Tavlorna, ja alltså allt. Det bästa med bordet är att det är SÅ brett. Vi kan ha kastruller, böcker, ljusstakar, ritblock, tidningar, glas - you name it and it fits. 
 
Det saknade jag nämligen med det gamla, man fick liksom inte plats med så mycket ovanpå. Men nu kan jag bara sprätta fram och det blir så där organiserat kaos - me lovin it.
 
 
Så vad tycks om vårt slagbord, vårt stora slagbord från 1800-talet? Visst är det heaven? Dessutom med två lådor på vardera sida där man kan lägga en massa krimskrams i. Äh, det är heaven sent. Tack till Johanna som släppte taget ;-) 
 
Jag är överhappy!
 
 
 - Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig - 
HEMMA HOS SRIWANNA - MATBORD - SRIWANNA HEM - SRIWANNA INSPO
11

KRITSTRECKSRANDIGT

 
Godmorgon på dig <3
 
Tisdag och det är full rulle för mig idag. Jobbar både på B2B samt mitt egna företag. Datorn går på högvarv här hemma. Även tvättmaskinen.
 
Skönt att ibland sitta hemma och jobba, då man verkligen kan köra multitasking. Men ser helst mig sitta på kontoret eller på något café. Men just idag är det najs att jobba hemifrån då vi har tusen ton tvätt att ta hand om, eftersom vi inte kunnat tvätta när det körts visningar här hemma (alltså du ska se all tvätt!!!). 
 

På tal om tvätt, eller mer kläder kanske. Är så så kär i mina nya blå kritstrecksrandiga byssor. Sköna, höga i midjan och perfekt längd för mig. Toppar det med min vita puffärmsblus (svårt att se på bild jag vet), vita sneakers och min svarta skinnpaj.
 
En outfit helt i min smak <3 
 
 
 - Jag blir superglad och så tacksam när du pushar hjärtat för mig - 
DAGENS OUTFIT - FASHION - OUTFIT - SRIWANNA OUTFIT - SRIWANNA STYLE - ZARA - ZARA OFFICIAL - ZARA WOMAN
3