BLÅ KÖKSDRÖM

5e67a4f33c3abc0a2712228d381b51b4 885ad845c2dfe3a0739a8011f6eac55e 3f265f548dacfa680b5ecd59b54afd3e

Vi vill göra om vårt kök från 2013, eftersom vi bestämt oss för att bo kvar ett tag till. Och jag drömmer om blåa toner blandat med vit marmor, svarta detaljer, mässingsknoppar och handtag och mörka trämaterial. Tror det kan bli riktigt bra i vårt kök. Det kommer få mer karaktär om vi gör det. Mer harmoni och mer ombonat som jag gillar.

Vi kommer förmodligen att lämna in våra luckor för en omlackering, nu ska vi bara hitta en duktig leverantör samt en färg som passar :-)

Vad tror ni om blått kök?

1

ROOS INTERIOR

DSC_8774DSC_8220-2

När jag var i Miami hade jag ett litet fotouppdrag för Roos Interior. Att fota vackra, glansiga mässingsunderlägg i äkta Miami-style. Dessa används nu på Roos Interiors hemsida plus Instagram och jag är superglad över det :-D

Finns många fler varianter av vackra underlägg att välja mellan, kika in där vettja :-)

MIAMI - MÄSSINGSUNDERLÄGG - PALM BEACH - ROOS INTERIOR - TRIVET - UNDERLÄGG - mässing

KÄRA INES

DSC_1086 DSC_1234 DSC_1235

Hej Ines!

Oj vad du pratar, du är inte tyst en sekund nuförtiden. Bla bla bla - jada jada jada. Men det är ingen bebissnack längre, utan nu bildar du meningar som aldrig förr. Du förklarar allt och du gör det med en sån stark inlevelse. Härliga du.

Du är fortfarande väldigt mammig och vill ofta (typ alltid) att jag ska bära runt på dig i min famn. - Mamma, bäää bäää säger du. Det är ingen annan som ska natta dig om jag är hemma - då är det är bara mamma som gäller.

- Nanna mamma, säger du.

När jag hämtar dig från förskolan springer du till mig med världens största leende, du ger mig en kram och sen hoppar du ner igen och vill gärna visa vad du hittat på. På tal om att hoppa... du hoppar från allt. Ibland går det lite tokigt till och då blir du ledsen och vill då att jag pussar dig.

Du apar fortfarande efter din storebror Viggo. Spexar Viggo, då spexar du. Fast oftast så spexar du hejvilt för dig själv. Du liksom kan hamna i din egna lilla värld ibland. Du är så himla go Ines, så egen liksom. Överallt och ingenstans. Du har en väldigt stark vilja och du bryr inte dig om vi går iväg. Utan du veeet att vi kommer efter för att hämta dig. Det där "hejdå-nu-går-vi-snacket" funkar inte på dig. Skit, tänker vi då :-P

Men ja, vi älskar ju dig ändå vår lilla gullunge <3

1