INFÖR NYÅRSAFTON IMORGON

Förlåt min frånvaro idag eller rättare sagt dom senaste dagarna.

Allt började ju förra veckan med tröttheten och sen övergick det till att bli sängliggandes under julen och nu har jag jobbat hela veckan samtidigt som jag ska få ihop allt med nyår imorgon ;-) har gått relativt bra, lite fix och trix är det och när det tillkommer gäster får man lov att rodda om men såklart bara kul med fler gäster till festen <3

Imorgon blir det tio vuxna och sex småttingar - kommer bli hett och stimmigt här hemma ;-) Men som jag har längtat efter den här dagen. Få skratta, njuta, skvallra och bara vara med några utav mina tjejer. Småttingarna får stoja omkring och käka godis in på småtimmarna. Det kommer att bli en kväll jag sent kommer att glömma, så lovely att få avsluta 2016 med ett fint gäng liksom <3

NYÅRSAFTON 2016

2016 // MEST STOLTÖVER - CHAISUREE

Ovan ett urval av bilder tagna av Sriwanna Salomonsson under 2016.

När jag tänker tillbaka på år 2016 finns där en sak som gör mig så stolt. En sak jag kan kalla mitt, bara mitt. Det här företaget som jag äntligen startade en dag i april - Chaisuree döpte jag det till, efter mina barn (såklart). Och det här företaget är jag mäkta stolt över. Så stolt så att jag spricker, så stolt att jag faktiskt tog tummen ur och gjorde DET - BAAM! Det pirrar i magen när jag tänker närmare på det, jag äger mitt egna företag. Adrenalinet pumpar och det är helt otroligt egentligen.

Jag vill ge en fet kram och stor fet puss till dom som trodde på mig hela vägen dit. Och som fortfarande tror på mig och att mitt Chaisuree ska växa och bli större. År 2017 ska det blir mer, jag ska få njuta mer av att stå bakom kameran, fånga ögonblick, fånga kärlek, fånga tårar, fånga livet. Det är det jag lever för - att få fånga livet på bild. Där och då - där finns jag.

Stort jäkla tack och kärlek till er <3

BRÖLLOPSFOTOGRAF - CHAISUREE - EGET FÖRETAG - FOTOGRAF - GRAVIDFOTOGRAFERING - NYFÖDDFOTOGRAFERING - SRIWANNA
2

INSTALOVE // SONG OF STYLE

Instagramtips godingar <3

Song Of Style also known as Aimee Song ;-) vilken donna alltså, varenda klädesplagg hon klär på sig så rockar hon. Kvittar nästan vad. Men mest av allt så diggar jag hennes frisyr och toningen i det. Ska boka tid för klipp snart och då tänker jag kanske lite åt Song-of-style-frisyr-hållet... vad tror du?

Måste bara lära mig handskas med sån där jäkla locktång/plattång... gaaaah!

AIMEE SONG - INSTAGRAM - INSTAGRAM TIPS - INSTALOVE - INSTATIPS - SONG OF STYLE - SRIWANNA INSTAGRAM
1